nieuws

Cube Academy 13 en 20 april

Retailing

Cube Academy 13 en 20 april
De jaarlijkse Cube Academy vindt op 13 en 20 april 2015 plaats in Capelle aan den IJssel.

De jaarlijkse Cube Academy vindt op 13 en 20 april 2015 plaats in Capelle aan den IJssel. De Cube Academy leert de Cube dealer meer over de technologie, historie en Innovation center achter het merk Cube. High lights uit de range worden besproken evenals de speciaal door Cube ontworpen features. Alle deelnemers van de Cube Academy ontvangen na afloop van de cursus een officieel Cube Academy certificaat.

“Wij merken dat de kennis die onze dealers tijdens onze Cube Academy opdoen van waarde is voor de verkoop in de winkels. We nodigen naast de eigenaar van de winkel ook het winkelpersoneel en de medewerkers uit de werkplaats uit. Juist deze medewerkers zijn dé ambassadeurs voor het merk. Consumenten kunnen hierdoor met alle vragen terecht over de juiste fiets, onderdelen, kleding en accessoires. ” aldus Sales manager Bart van den Biggelaar.

Inkijkje in Cube R&D

De eendaagse cursus duurt van 9.00 uur tot 19.00 uur en is een geheel verzorgde dag voor Cube dealers waarop achtergrondinformatie wordt aangeboden over Cube producten en de ontwikkeling hiervan in het Cube Research and Development center. Er wordt aandacht besteed aan de geschiedenis en visie van het merk. Ook wordt de ontwikkeling en technologie van de fietsen  toegelicht en geïllustreerd met exclusieve beelden uit de fabriek. Tevens kunnen dealers de fietsen in de praktijk uitproberen in Bergschenhoek. Er zijn meer dan 30 Cube testfietsen beschikbaar.

Data Cube Academy

De Cube Academy wordt op de volgende data georganiseerd: maandag 13 april en maandag 20 april 2015. De Academy duurt een dag en is inclusief lunch. De cursus is bedoeld voor dealers en hun medewerkers. Opgeven voor de Cube Academy is mogelijk via de eigen  Cube  accountmanager of via marketing@Cube-bikes.nl. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar 010 340 3504 of mailen naar marketing@Cube-bikes.nl.

Cube Elite Hybrid krijgt Red Dot Design Award

De Cube Elite hybride e-mountainbike is beloond met een van de meest prestigieuze, internationale design prijzen: een Red Dot award. Na het bemachtigen van een Eurobike Gold Award en de Enduro Magazine Design and Innovation Award, is de Cube Elite Hybrid nu ook bekroond met een Red Dot Design Award. De Red Dot Design awards worden gezien als een van de meest gerenommeerde prijzen voor innovatief productontwerp. De jury, die bestaat uit 38 design deskundigen met meer dan 25 verschillende nationaliteiten, heeft de ultramoderne e-mountainbike geselecteerd uit 4.928 inzendingen in verschillende categorieën.

“De internationale jury looft deze prijs uitsluitend uit aan projecten die zich onderscheiden van vergelijkbare projecten door hun excellente design.”

Cube Innovation Centre

Dit officiële Red Dot statement toont aan waarom het winnen van deze prijs zo’n belangrijke prestatie is voor de ontwerpers van het Cube Innovation Centre. Duitse ontwerpen worden vaak gezien als degelijk en duurzaam, maar worden niet altijd gewaardeerd om hun design. Met het winnen van de Red Dot Design Award bewijst Cube dat degelijk, duurzaam en design samengaan.

Specificaties Cube Elite Hybrid

De Cube Elite hybrid bevat een geïntegreerde Bosch Drive Unit en weegt slechts 16.9kg. De Elite Hybrid HPC 29 SLT is verkrijgbaar via het Cube dealer netwerk met een adviesprijs van € 5.999,=. Net als de andere winnaars zal de Cube Elite Hybrid tentoongesteld worden in het Red Dot Design Museum van 29 juni tot 26 juli 2015. Op 29 juni vindt het Red Dot gala plaats in Essen, waar de award officieel zal worden gepresenteerd.

Reageer op dit artikel