nieuws

Verwimp telt af naar start Dealerdagen

Retailing

Verwimp telt af naar start Dealerdagen
De Dealerdagen van Louis Verwimp zijn iedere dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Aankomend weekend opent Louis Verwimp BV op zondag 8 maart om 09.00 uur de deuren van hun traditionele Dealerdagen, die dit jaar extra bijzonder zijn, omdat het evenement ook de officiële opening van de nieuwbouw in Valkenswaard betekent.

Vorig jaar werd direct na diezelfde Dealerdagen een start gemaakt met de sloop van de showroom en de nieuwbouw van de kantoren, drie etages hoog. Die verbouwing is enkele maanden geleden voltooid en al volop in gebruik, maar de officiële opening heeft Verwimp bewust bewaard voor de Dealerdagen.
“We hebben niet alleen een nieuwe showroom en kantoren gekregen, op de derde etage beschikken we over een prachtige ruimte waar we perfect workshops kunnen houden. Die ruimte, die wij normaal gebruiken als vergaderruimte, wordt daar nu dus ook voor ingezet,” licht Louis Verwimp toe. Hij kijkt uit naar de snel dichterbij komende Dealerdagen. “Het is altijd goed om je de dealers weer even te zien en te spreken. Het is een mooie traditie die ieder jaar weer tot goede bezoekersaantallen leidt. Ik verwacht dat het dit jaar nog drukker zal worden. Dat is alleen maar goed, want we hebben veel te bieden. Onze vaste leveranciers staan er met hun nieuwe producten en we hebben veel interessante aanbiedingen. Daarnaast kunnen bezoekers, zoals het een goede Brabantse onderneming betaamt, bij ons ook lekker eten en drinken.”
Iedereen is alle Dealerdagen van harte welkom. In de laatste uitgave van Tweewieler zijn recentelijk helaas verkeerde aanvangstijden gepubliceerd. De juiste tijden zijn dat de Dealerdagen iedere dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel