nieuws

Bse.bike: fietsplatform voor consument

Retailing

Bse.bike: fietsplatform voor consument
Bicycle Service Europe zoekt medewerking van fietsenwinkels, mobiele fietsenmakers, fietsverhuurders en fietsdrager verhuurders in Nederland.

Bicycle Service Europe (www.bse.bike) is de plek waar consumenten snel een fietsenmaker, mobiele fietsenmaker, fietsenverhuurder of fietsdrager verhuurder te vinden. Oprichter Paul Peeman is bijna dertig jaar werkzaam geweest in de fietsenhandel als fietsenmaker. Zijn compagnon is webmaster Jeroen de Rooij.

BSE is ontstaan uit meerdere ideeën. Initiatiefnemer Paul Peeman: “Wij willen ons graag sterk maken voor de fietsenbranche in Nederland, maar dat kunnen we niet alleen. Om onze ideeën werkelijkheid te laten worden hebben wij de hulp nodig van alle fietsenwinkels, mobiele fietsenmakers, fietsverhuurders en fietsdrager verhuurders in Nederland. Alleen zo kunnen we dit platform tot een succes maken.”

Waarom bse.bike?

Peeman: “Er is op internet weinig te vinden om een goede (tweedehands) fiets te kopen. Natuurlijk hebben we marktplaats, maar daar staan veel fietsen online en wie zegt dat deze fietsen allemaal veilig zijn? Via de Fietsenmarkt van bse.bike willen wij alleen fietsen hebben van dealers. De particulieren zijn op deze manier verzekert van een goedgekeurde fiets.”

In Tweewieler magazine leest u uitgebreider over Bicycle Service Europe.

Reageer op dit artikel