nieuws

SRAM presenteert eigen lijn vervangingsonderdelen

Retailing

SRAM presenteert eigen lijn vervangingsonderdelen
Het SRAM “Essentials program” biedt een uitgebreide lijn met vervangingsonderdelen voor race en MTB.

Het ‘Essentials Program’ is de naam van het nieuwe overzichtelijke shop-in-shop concept van SRAM. De fabrikant wil door het aanbieden van een brede lijn vervangingsonderdelen haar service aan de dealer aanzienlijk verbeteren.

De overzichtelijke merken- en productpresentatie wordt nu gepresenteerd aan de vakhandel en zal naar verwachting eind februari in de winkels staan. Het biedt een breed aanbod van zowel race- als MTB-onderdelen die gerangschikt naar merk gepresenteerd worden.

Volgens SRAM zijn het allemaal producten met een hoge omzet. “We hebben gekozen voor de artikelen met de hoogste omloopsnelheid die bij iedere vakhandelaar verkrijgbaar zouden moeten zijn. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig bijbesteld worden en hebben ze een goede marge voor de vakhandelaar,” stelt Jason West, Vice President Sales & After Market.
Het alles-in-één retail-systeem voor veel verkochte vervangingsonderdelen van SRAM bestaat uit vier hoofdcategorieën voor race en MTB:

  • Binnen- en buitenkabels
  • Kettingen en cassettes
  • Tandwielen en trapassen
  • Schijfremonderdelen

Het ‘Essentials-program’ wordt geleverd inclusief een winkelwand voorzien van planken, haken, borden en kaartjes.

Reageer op dit artikel