nieuws

SKS ziet verkoop in Nederland sterk groeien

Retailing

SKS ziet verkoop in Nederland sterk groeien
Directe leveringen aan 800 geregistreerde SKS-dealers hebben sterk bijgedragen aan de groei in Nederland. – Foto SKS

De verkoop van SKS producten in Nederland is het afgelopen jaar sterk gestegen. Directe leveringen aan inmiddels 800 geregistreerde SKS-dealers hebben daartoe bijgedragen. Ook wereldwijd deed SKS het goed in 2014 met een voor de vijfde jaar op rij gestegen omzet.

Vrijwel alle productgroepen leverden een bijdrage aan deze groei. Meest gevraagd waren de spatborden en de luchtpompen van het gerenommeerde in Sauerland gevestigde bedrijf.

Verbeteringen

SKS Germany exporteert haar producten naar meer dan vijftig landen. In vrijwel alle kernlanden werd een groei gerealiseerd. “Toch kijken we kritisch naar de beperkte leverbaarheid van sommige producten. We hadden daar vooral in het voorjaar van 2014 mee te kampen. We werken hard om dit jaar beter te kunnen leveren. Positief daarbij is dat het volume van voor-orders al op recordhoogte ligt. Dat helpt ons bij het plannen van de productie”, aldus Marcel Spork, verkoopdirecteur van SKS Germany.

Verdere investeringen in Duitsland

Michael Beste, CEO van SKS Germany, heeft al verdere investeringen in Duitsland aangekondigd. ”Made in Germany blijft de kern van onze merkstrategie en geeft focus aan ons beleid. Door verstandige investeringen en vakkundig personeel kunnen wij, ondanks de toenemende globalisering, concurrerend blijven produceren op onze locaties in Sauerland.”

Reageer op dit artikel