nieuws

Dynamo Retail Group ziet animo sterk toenemen

Retailing

Dynamo Retail Group ziet animo sterk toenemen
Harry en Moniek Geurts met rechts Maarten de Vos (directeur Dynamo Retail Group) zijn vanaf 1 februari aangesloten bij Bike Totaal.

In de eerste maand van dit jaar hebben negen ondernemers zich aangesloten bij de Dynamo Retail Group. Voor de Bike Totaal-formule zijn er sinds 1 januari 2015 drie nieuwe ondernemers aangesloten.

Peter en Marion Sweere hebben sinds 1991 een fietsenwinkel in Fijnaart en hebben zich begin dit jaar aangesloten bij de Bike Totaal formule. Ook Bike Totaal Jack Leijten in Boxtel is per 1 januari aangesloten bij Bike Totaal. En als derde zijn Harry en Moniek Geurts uit Nijkerk: “Zeven jaar geleden hebben wij onze winkel in Nijkerk geopend. In eerste instantie wilden we de winkel zelfstandig runnen, maar de laatste twee jaar merkten we toch dat de omzet terugliep. Om de winkel een positieve boost te geven, hebben we besloten om de samenwerking op te zoeken met Dynamo Retail Group. Aangezien we al eerder een Bike Totaal winkel hebben gehad in Hoevelaken, was de keuze voor Bike Totaal snel gemaakt. Een professionele en onderscheidende formule waarmee we streven naar een hoger omzetaandeel in Nijkerk.”

Krachten bundelen

Ondernemers slagvaardig maken en hen ondersteunen op alle gebieden die de kern van ondernemen raken. Hierop is de dienstverlening van Dynamo Retail Group gericht. Door krachten te bundelen en zo als een collectief te opereren, is Dynamo Retail Group in staat om voordelen te behalen voor de aangesloten ondernemers. Bij Dynamo Retail Service kiest de ondernemer voor een basissamenwerking. Goede inkoopprijzen en betrouwbare betalingscondities om snel en duurzaam het rendement te verbeteren. Ook de volgende ondernemers hebben zich in januari aangesloten bij Dynamo Retail Service: Louis van Dijk B.V. in Breda, De Jong Tweewielers in Franeker, Fietsen in IJmuiden in IJmuiden, Herman Koetsier in Zwolle en Bikeshop Chrischou in Maaseik België. Per 1 maart a.s. komt daar Robert Schut van Maxstein Tweewielers in Ede bij.

Reageer op dit artikel