nieuws

Webinar ‘Haal meer uit je rijwielzaak

Retailing

Webinar ‘Haal meer uit je rijwielzaak
Een webinar is een online videopresentatie die je kunt volgen via een pc, tablet of smartphone.

Hoe zorg je voor meer klantenbinding? En hoe verdeel je de werkzaamheden in de rijwielzaak over het jaar, zodat je niet alleen piekdrukte hebt in de lente? Krijg antwoord op deze vragen en meer tijdens een gratis live webinar georganiseerd door Europeesche Verzekeringen op dinsdag 3 februari om 14.00 uur.

Economische en politieke invloeden (afschaffing fiets van de zaak) zorgen ervoor dat de inkomsten van fietsendealers steeds meer onder druk komen te staan. In dit live webinar laat Europeesche Verzekeringen zien hoe je eenvoudig meer inkomsten kunt halen uit de verkoop van fietsverzekeringen, een betere werkplaatssturing, klantenbinding en winkelverkoop en de verkoop van tweedehands fietsen.

Webinar

Een webinar is een online videopresentatie die je kunt volgen via een pc, tablet of smartphone. Dit webinar is exclusief voor fietsendealers en wordt gehouden op dinsdag 3 februari 2015 van 14.00 tot 15.00 uur. Ook inhoudelijk bijdragen aan deze sessie is mogelijk. Tijdens het webinar beantwoorden de sprekers live de vragen van de fietsendealers.
Meld je kosteloos aan op http://bit.ly/WebinarFiets om het webinar te kunnen volgen.

Reageer op dit artikel