nieuws

Video Vendit branchewinnaar bij De Succesfactor

Retailing

Video Vendit branchewinnaar bij De Succesfactor

In deze video vertelt directeur Eric van Jarwaarde van Vendit over zijn bedrijf. Vendit is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de automatiseringsbranche. Volgens de jury heeft Vendit in de afgelopen bijna 30 jaar bewezen een solide en betrouwbare ontwikkelaar en leverancier te zijn van oplossingen op het gebied van winkelautomatisering voor kleine en grote retailers, groothandelsbedrijven en franchise- en inkooporganisaties.

Uit alle genomineerde bedrijven worden door het publiek tien finalisten gekozen. U kunt uw stem uitbrengen op Vendit tot zaterdag 17 januari a.s. 14.00 uur op stemnummer 4422. Sms-en is kosteloos. De unieke stemmen van elk bedrijf worden geteld, elke stem vanaf hetzelfde telefoonnummer telt dus 1 keer. Stem op Vendit door het volgende textbericht te sturen: NBSA 7425 en stuur dit naar 4422.

Award Show op 8 februari

Een externe vakjury beoordeelt hierna de tien finalisten op succescriteria. Hierbij wordt vooral gekeken naar de intrinsieke kwaliteiten en prestaties van het bedrijf. Hieruit komen de nummer 3 en de nummer 2. Tijdens de Nationale Business Succes Award Show, op 8 februari 2015, zal bekend worden gemaakt wie de finalisten van de Nationale TV Succes Award 2014 zijn. De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs ter hoogte van 10.000 euro na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut.

Reageer op dit artikel