nieuws

Prijzenregen bij Fietsplus

Retailing

Prijzenregen bij Fietsplus
"De actie werd goed opgepakt door de aangesloten leden en de klanten waren enthousiast", aldus directeur Perry Jansen van Fietsplus.

Vijf klanten van Fietsplus kregen afgelopen week een Heidelberg-arrangement uitgereikt. Afgelopen maand kon de klant bij een minimale besteding van € 10,- een deelnameformulier invullen en zo meedingen naar een van de vijf Heidelberg-arrangementen.

Het arrangement is voor twee personen voor twee overnachtingen inclusief fietsverhuur, culinaire fietsroute, stadwandeling met gids, gratis openbaar vervoer en mogelijkheid tot gratis bezoek van een aantal musea. Voor Fietsplus was het een erg geslaagde actie aldus Perry Jansen, directeur van Fietsplus: “Naast dat het goed is opgepakt door de aangesloten ondernemers waren ook de klanten enthousiast. Door het aantal inzendingen hebben wij tevens onze database verder kunnen uitbreiden. Dit laatste is niet onbelangrijk nu de digitale folder een steeds belangrijke rol gaat spelen in het marketingprogramma van Fietsplus. Ook voor volgend jaar zit er al een soortgelijke actie in de pen wat dat gaat worden houden we nog even geheim. Maar naar verwachting zal deze nog grootser en spectaculairder zijn.”

Reageer op dit artikel