nieuws

Fietscity Apeldoorn neemt activiteiten Vaassen over

Retailing

Fietscity Apeldoorn neemt activiteiten Vaassen over
De huidige winkel van Fietscity in Vaassen.

Fietscity Apeldoorn neemt per 1 februari neemt alle activiteiten over van Fietscity Vaassen. Karel van Vuuren, mede-oprichter van Fietscity, licht toe: “Fietscity Apeldoorn is de grootste fietsenwinkel van de Veluwe en omvat ook het marktgebied waarin Fietscity Vaassen op dit moment opereert. De meerwaarde van de winkel in Vaassen kwam niet goed tot zijn recht. Daarom is gekozen om de krachten van deze twee winkels te bundelen en samen verder te gaan in Apeldoorn.”

Tamara Oostenrijk, het gezicht van Fietscity Vaassen, gaat het team van Fietscity Apeldoorn versterken. Zij was hier al eerder werkzaam. Van Vuuren: ‘Klanten van Fietscity Vaassen kunnen na de sluiting voor service en garantie terecht in Apeldoorn. Mocht de klant de afstand te groot vinden, dan kunnen zij altijd gebruik maken van de haal- en brengservice.”

Reageer op dit artikel