nieuws

Kassakoppeling CycleSoftware en Tehava gerealiseerd

Retailing

Kassakoppeling CycleSoftware en Tehava gerealiseerd
CycleSoftware gebruikers kunnen voortaan rechtstreeks vanuit het pakket een bestelling plaatsen bij Tehava.

De kassakoppeling tussen CycleSoftware en Tehava is gerealiseerd. Tehava-klanten die gebruikmaken van CycleSoftware kunnen voortaan rechtstreeks vanuit het CycleSoftware pakket een bestelling plaatsen bij Tehava.

Door de ontwikkelde koppeling is ook real-time voorraadinformatie beschikbaar. Ook de binnengekomen bestellingen kunnen door het inlezen van de pakbon direct worden verwerkt naar de voorraad. Sneller en zorgvuldiger bestellen en het inlezen van pakbonnen in het eigen winkelpakket scheelt fouten, tijd en handelingen.

Bestellen en voorraad beheren via de nieuwe koppeling

Om een up-to-date artikelbestand en verkleinde foutmarge te krijgen, kunnen CycleSoftware-klanten hun koppeling activeren door de koppelingsgegevens aan te vragen. Dat kan in CycleSoftware door te gaan naar ‘Beheer – Instellingen – Leveranciers – Koppelingen’. Klik onder het kopje Tehava op de link om de koppelingsgegevens aan te vragen. Vervolgens zal een medewerker van Tehava de koppelingsgegevens rechtstreeks in uw CycleSoftware pakket instellen. Via het vraagteken ontvang je een melding wanneer je koppeling klaar is voor gebruik.

Reageer op dit artikel