nieuws

Jan Reijnen Hofleverancier bij 125-jarig bestaan

Retailing

Jan Reijnen Hofleverancier bij 125-jarig bestaan
Jan Reijnen heeft een breed assortiment en levert fietsen, huishoudelijke artikelen en is daarnaast Enorm speciaalzaak voor gereedschap en ijzerwaar.

Koning Willem-Alexander heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan Jan Reijnen B.V. in Panningen, bij gelegenheid van de viering van het 125-jarig bestaan van het bedrijf. Gouverneur Theo Bovens heeft de oorkonde die bij dit Predicaat hoort aan de directie van dit familiebedrijf overhandigd.

De richtlijnen om in aanmerking te komen voor het mogen voeren van het Predicaat ‘Hofleverancier’ vereisen onder meer dat de onderneming minimaal 100 jaar bestaat en in de branche of bedrijfstak een eerste of vooraanstaande plaats in de regio inneemt.

Start in 1889

Pius Reijnen was in 1889 de grondlegger van het bedrijf. Anno 2014 staat de vierde generatie Reijnen aan het roer van de onderneming. De firma Jan Reijnen beschikt over een breed en bijzonder assortiment op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren, fietsen en huishoudelijke artikelen en weet zich daardoor te onderscheiden in de markt.
Op de Facebook-pagina van Jan Reijnen is te zien hoe het 125-jarig jubileum gevierd wordt.

Reageer op dit artikel