nieuws

Extra dealertrainingen Shimano STEPS

Retailing

Extra dealertrainingen Shimano STEPS
Vanwege de overweldigende belangstelling voor de dealertraining voor STEPS last Shimano negen extra trainingen in in februari 2015.

De introductie van Shimano STEPS is in volle gang, naast de uitlevering van de eerste fietsen aan de markt en de dealer POS-pakketten zijn de eerste dealertrainingen afgerond. Met ruim 1.000 deelnemers vanuit de branche kan de belangstelling voor de training overweldigend genoemd worden.

Bovendien heeft de dealertraining bij de tussentijdse evaluatie een gemiddeld cijfer van 9,1 (op een schaal van 1-10) gekregen. Daarmee is deze Shimano STEPS training door de deelnemende medewerkers van de rijwielhandel bijzonder goed gewaardeerd.

Veel vraag naar de trainingen

Vanwege de grote extra vraag naar de training vanuit dealers, maar ook vanuit pers en fabrikanten is besloten om in februari nog negen extra trainingssessies aan te bieden.

Nieuwegein (NL)

• Maandag 16 februari, ochtend en middagsessie voor dealers

• Dinsdag 17 februari: ochtendsessie voor dealers; middagsessie voor pers en medewerkers van fabrikanten

Lokeren (B)

• Maandag 23 februari: ochtend en middagsessie voor dealers

• Dinsdag 24 februari: ochtend en middagsessie voor dealers

• Woensdag 25 februari: ochtendsessie voor pers en medewerkers van fabrikanten

Samenwerking met Tweewieler Academy

De trainingen worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met Tweewieler Academy. Naast het werken met de e-tube software zult u algemene informatie over Shimano STEPS en de onderdelen ontvangen, een aantal praktijkopdrachten uitvoeren, en geïnformeerd worden over de service- en garantieprocedure. Tot slot bestaat er de mogelijkheid om een aantal verschillende fietsen met Shimano STEPS te testen.

Voor álle dealers

De inschrijving staat open voor álle dealers, dus ook die dealers die voor komend jaar (vooralsnog) géén fietsen met Shimano STEPS zullen aanbieden. Deze training is een investering in het kennisniveau van medewerkers van de rijwielhandel, waarbij ook het werken met de e-tube software ter sprake zal komen. Naast e-tube zullen de deelnemers algemene informatie over Shimano STEPS en de onderdelen ontvangen, een aantal praktijkopdrachten uitvoeren, en geïnformeerd worden over de service- en garantieprocedure. Tot slot bestaat er de mogelijkheid om een aantal verschillende fietsen met Shimano STEPS te testen.

Inclusief lunch

De deelnemersbijdrage is vastgesteld op € 29,95 per deelnemer (meerdere deelnemers per dealer mogelijk), met uitzondering van medewerkers van Shimano Service Centers (geen bijdrage). De deelnemers ontvangen hiervoor naast de training in ruime mate koffie, thee en een uitgebreide lunch. Ook zal er een aantal specifieke producten (zoals de diagnostische tool) tegen speciale prijzen worden aangeboden.

Inschrijven is mogelijk via de volgende link: http://www.tweewieleracademy.nl/Shimano/. Lees meer over Shimano STEPS.

Reageer op dit artikel