nieuws

Definitief geen doorstart Halfords

Retailing

Definitief geen doorstart Halfords
ANP

Er komt definitief geen doorstart van Halfords. Afgelopen week meldde zich nog een potentiële kandidaat wiens aanbieding ook niet bleek te voldoen aan de minimale voorwaarden die de curatoren hadden gesteld. De afgelopen periode was er intensief overleg met een aantal gegadigden over een mogelijke doorstart van de failliete onderneming. Gistermiddag maakten de curatoren echter bekend dat een doorstart definitief van de baan is.

Dit betekent dat binnenkort de nog aanwezige voorraden uit de winkels verkocht zullen worden. Halfords was sinds 1973 op de Nederlandse markt actief en telde 130 verkooppunten waarvan 28 franchise-winkels die buiten het faillissement vallen.

Lees ook: Halfords failliet
Halfords miljoenen in het rood
Franchisers zoeken nieuwe inkooporganisatie

Reageer op dit artikel