nieuws

Cyclus gereedschap voor Campagnolo-naven

Retailing

Cyclus gereedschap voor Campagnolo-naven
Cyclus levert het gereedschap om lagercups van Campagnolo te kunnen vervangen.

Cyclus heeft een speciale set gereedschap in het programma voor het vervangen van Campagnolo of Fulcrum lagercups. Onmisbaar voor volledig onderhoud aan Campagnolo-naven in eigen huis.

Campagnolo-naven lijken voor het eeuwige leven te zijn gemaakt. Bij normaal regelmatig onderhoud behouden deze naven eindeloos hun soepele loop. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, dan laat de constructie weer tal van reparaties toe.

Lagerschalen vervangen

Zo kunnen bij veel Campagnolo-naven zelfs de lagerschalen worden vervangen. Voor dit revisiewerk heeft Cyclus een speciale set gereedschap in het programma. Met behulp van een cup uitdrijfset, en een pers met diverse persringen, kan deze klus uiterst precies worden geklaard. Deze gereedschap set zal dus niet dagelijks gebruikt hoeven te worden, maar is onmisbaar wanneer je volledig onderhoud aan Campagnolo-naven in eigen huis wil doen. En dat is interessant, want we zien steeds vaker dat ook de ‘oudere’ Campagnolo-onderdelen gekoesterd worden.

Reageer op dit artikel