nieuws

Bike Totaal Fiets Support Team tekent contract met Alpe d’HuZes

Retailing

Bike Totaal Fiets Support Team tekent contract met Alpe d’HuZes
Jeroen Schrijver van Bike Totaal (links) bij de contractondertekening.

Tijdens de eerste deelnemersbijeenkomst van de Alpe d’HuZes 2015, heeft het Bike Totaal Fiets Support Team een 3-jarig contract getekend met Alpe d’HuZes.

Bike Totaal is de afgelopen vier jaar actief deelnemer aan de Alpe d’HuZes. Dit jaar heeft Bike Totaal ook een Fiets Support Team geleverd om technische support te leveren tijdens de koersweek. Dit is beide partijen zo goed bevallen, dat het Bike Totaal Fiets Support team de komende drie jaar technische support zal leveren tijdens de koersweek. Het serviceteam, bestaande uit Bike Totaal fietsspecialisten, levert technische support tijdens de koersweek om alle deelnemers veilig de berg te kunnen laten beklimmen. De winst van de vervangen onderdelen tijdens de koersweek wordt gedoneerd aan Stichting Alpe d’HuZes.

Alpe d’HuZes fietskeuring

In de afgelopen jaren is een medische keuring van de deelnemers verplicht, maar het keuren van de fiets echter nog niet. Om deelnemers goed voorbereid op weg te helpen, kunnen zij vooraf gratis de fiets laten keuren bij de lokale Bike Totaal winkel. De fiets wordt tijdens de keuring gecontroleerd op acht verschillende onderdelen zoals slijtage van de banden, afstelling van de remmen, beschadigingen en er wordt gecontroleerd of de fiets een bergverzet heeft. Indien nodig krijgt de deelnemer advies voor reparatie om veilig te kunnen blijven fietsen en hierdoor niet voor verrassingen komt te staan op de berg.
Tijdens de deelnemersbijeenkomst heeft Bike Totaal voorlichting gegeven en de deelnemers opgeroepen om de gratis Alpe d’HuZes fietskeuring uit te laten voeren bij een Bike Totaal winkel in de buurt.

Reageer op dit artikel