nieuws

Vanavond meer bekend over doorstart Halfords

Retailing

Vanavond meer bekend over doorstart Halfords
De curatoren zijn in de eindfase van de onderhandelingen.

De doorstart van Halfords is bijna rond. Vanavond om 20.00 uur zal bekendgemaakt worden of de onderhandelingen succesvol zijn afgerond. De curatoren Rinke Dulack en Robbert Roeffen laten weten dat ze momenteel in de eindfase van de onderhandelingen over een mogelijke doorstart zijn.

Ruim een week geleden deelden ze mee op hoofdpunten overeenstemming te hebben bereikt over een doorstart van Halfords. Daarbij wilden ze de identiteit van de doorstartende partij niet vrijgeven. Het blijft dus spannend, ook welke filialen geopend blijven en wat de personele consequenties zullen zijn.
Lees ook: Doorstart Halfords bijna rond

Reageer op dit artikel