nieuws

Mogelijke doorstart Halfords steeds dichterbij

Retailing

Mogelijke doorstart Halfords steeds dichterbij
De voorraden van de drie vestigingen die gesloten blijven, worden via andere Halfords winkels verkocht.

Curatoren van Halfords hebben besloten de geplande online veiling niet te laten doorgaan omdat er ver gevorderde onderhandelingen met een serieuze overnamekandidaat gevoerd worden. De drie vestigingen waar de online opheffingsuitverkopen zou worden gehouden, blijven gesloten.

De voorraden zullen via andere Halfords verkooppunten worden verkocht. De curatoren willen nu geen nadere mededelingen over de overnamekandidaat te doen. Curatoren verwachten begin volgende week hierover meer te kunnen mededelen.

Meer nieuws over Halfords: Halfords sluit tien winkels voor doorstart

Reageer op dit artikel