nieuws

Marc Bike Shop winnaar Beste Leerbedrijf

Retailing

Marc Bike Shop winnaar Beste Leerbedrijf
In het midden Mildred en Marc van Marc Bike Shop.

Innovam heeft bekendgemaakt dat Berry Kleverwal van Autohuis Eickhof en Marc Bike Shop tot respectievelijk Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf mobiliteitsbranche van 2014 zijn verkozen. De verkiezing organiseerde Innovam in samenwerking met VOC.

Directeur van VOC Frank Vos prees leermeesters en leerbedrijven: “Jongeren moeten geïnspireerd en gestimuleerd worden, want bedrijven hebben behoefte aan instroom. Leren doe je met je hoofd en met je handen en juist daarom is de praktijkopleiding zo belangrijk. De bedrijven die dat goed doen, zetten we vandaag in het zonnetje.”

Passie voor het vak

De juryrapporten van de leermeesters van zowel Innovam als VOC benadrukten dat alle genomineerden passie voor het vak hebben en de extra stappen zetten om hun leerlingen het vak te leren. “Wat de doorslag gaf, was de ‘bezieling’ van het leermeesterschap, die zo overduidelijk de werkuren overstijgt.”

Innovatief en zorgzaam

Voor de leerbedrijven legde de jury de nadruk op het feit dat de genomineerden allen innovatief zijn en zorgzaam voor hun personeel. De jury zag die combinatie erg sterk bij Marc Bike Shop in Amsterdam Zuidoost. “De jury is onder de indruk van de simpele maar erg effectieve methoden die in dit leerbedrijf gebruikt worden om leerlingen te laten groeien.”

Onderstaand ziet u een filmpje over Marc Bike Shop.

Reageer op dit artikel