nieuws

Halfords sluit tien winkels voor doorstart

Retailing

Halfords sluit tien winkels voor doorstart

Om een doorstart mogelijk te maken sluiten de curatoren van Halfords tien vestigingen. Afgelopen tijd werden de minder renderende filialen van de failliete retailer door de curatoren in kaart gebracht. Vier winkels werden met omliggende vestigingen samengevoegd. Verder zullen zes verkooppunten binnenkort definitief hun deuren sluiten.

Daarnaast worden op korte termijn worden een drietal opheffingsuitverkopen in de winkel georganiseerd en drie online liquidatieverkopen via www.bva-auctions.com. Volgens een woordvoerder zijn de curatoren in onderhandeling met diverse partijen om een mogelijke doorstart voor Halfords te realiseren.

Interesse in winkelketen

Halfords werd begin vorige maand failliet verklaard, waarna de rechter-commissaris toestemming gaf om de winkelactiviteiten door te zetten. Bij de curatoren hebben meerdere partijen zich gemeld met interesse in de winkelketen. De afgelopen tijd zijn de minder renderende filialen door de curatoren in kaart gebracht. De winkels in Dronten, Spijkenisse, Utrecht Kanaleneiland, Meppel, Venray en Zutphen gaan dicht.

Lees meer over het faillissement van Halfords

Reageer op dit artikel