nieuws

Wiggle verdrievoudigt magazijn

Retailing

Wiggle verdrievoudigt magazijn
De Europese Commissie heeft gedetailleerde plannen onthuld om de online verkoop in Europa te vergemakkelijken. - Foto Wiggle

Online retailer Wiggle verhuist in Engeland 275 kilometer naar het noorden van Portsmouth als gevolg van hun zoektocht naar meer magazijnruimte. Het nieuwe distributiecentrum zal bijna 100.000 vierkante meter meten.

“De verhuizing is tekenend voor de continue groei en ambitie van Wiggle”, zegt Nicholas Roze, Operations & Program Director van Wiggle in een publicatie van Logistics Manager. “Wij geloven dat de locatie en de ruimte van ons nieuwe magazijn veel voordeel zal bieden als we onze activiteiten opschalen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.” Wiggle is ook op de Nederlandse markt actief.

Hoofdkantoor

Als gevolg van de verhuizing zal Wiggle overschakelen van verschillende opslaglocaties in Portsmouth naar één magazijn in Wolverhampton. Een groei van 30.000 naar 100.000 m2. Het hoofdkantoor en enkele andere afdelingen blijven wel in Portsmouth.

De verhuizing van de online retailer in producten voor hardlopen, zwemmen en fietsen, die meer dan een miljoen klanten bedient in 70 landen, volgt op twee jaar van records brekende omzetgroei.

Reageer op dit artikel