nieuws

Eerste fysieke winkel FuturumShop in Apeldoorn

Retailing

Eerste fysieke winkel FuturumShop in Apeldoorn
Volgens directeur Van der Meulen kiest Futurumshop voor Apeldoorn omdat die stad goed te bereiken is vanuit de Randstad en vlak bij het kantoor en magazijn van Futurumshop ligt.

FuturumShop gaat binnenkort, naast hun webshop, een fysieke winkel openen. Komend voorjaar wordt de eerste eigen winkel in Apeldoorn geopend. In een interview in het komende nummer van RetailTrends vertelt oprichter Harmen van de Meulen van Futurumshop over deze stap.

Het plan was eerst om een winkel van FuturumShop in Amersfoort te openen, maar toen dat niet doorging viel de keuze op Apeldoorn. Volgens Van der Meulen omdat Apeldoorn goed te bereiken is vanuit de Randstad en vlak bij het kantoor en magazijn van Futurumshop ligt.

Beleving of functioneel?

Uit het artikel in RetailTrends blijkt dat Van der Meulen veel onderzoek heeft gedaan naar wat voor soort winkel er moest komen: een winkel met veel beleving of juist een functionele ruimte. Ook andere online ondernemers worstelen volgens hem met zulke vragen: “We zijn met z’n allen op ontdekkingstocht. Hoe combineer je een webshop met fysieke winkels?”

Eigen fietskledinglijn

FuturumShop gaat binnenkort ook starten met een eigen fietskledinglijn. Om aandacht te krijgen voor dit nieuwe merk, wil Futurumshop een tijdelijke winkel openen in Amsterdam.

Bron: RetailTrends/Twinklemagazine.nl

Lees hier een bericht over de fietskleding van Futurumshop op Tweewieler.

Reageer op dit artikel