nieuws

Uw grootste kans op extra omzet

Retailing

Uw grootste kans op extra omzet
Het vakblad Tweewieler organiseert voor de 18e achtereenvolgende keer de prestigieuze verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Doe mee en schrijf u in!

Wie wil dat niet: extra omzet op een presenteerblaadje? Voor genomineerden en finalisten van de Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing ligt die omzetstijging voor het grijpen. Schrijf alleen al daarom vandaag nog in.

Het vakblad Tweewieler organiseert voor de 18e achtereenvolgende keer de prestigieuze verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar, waarvan de feestelijke uitreiking zal plaatsvinden op de FietsVAKdag, maandag 2 maart 2015, in Expo Haarlemmermeer.

In al die jaren heeft de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing vele deelnemers, genomineerden, finalisten en mooie, uiteenlopende winnaars gekend. Die varieerden van kleine winkels tot grote winkels, van speciaalzaken tot winkels voor een breed publiek. Elke ondernemer wordt op de specifieke opzet van zijn winkel en de daaraan gekoppelde marktbenadering beoordeeld door een deskundige vakjury.

‘Omzetgarantie’

Door deelname aan de verkiezing zet de deelnemende ondernemer niet alleen zichzelf op scherp, maar zeker ook zijn team medewerkers. Dankzij deelname krijg je een deskundig oordeel, dat tot een bevestiging van het gevoerde beleid kan leiden, maar wellicht ook tot vernieuwde inzichten voor verbeterpunten.

Het doel van de verkiezing is upgrading van de fietsbranche in het algemeen en resultaatverbetering voor de deelnemende winkels in het bijzonder. Het verleden heeft onomstotelijk bewezen dat deelname aan de Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing bij heel veel genomineerden en finalisten heeft geleid tot interessante omzetstijgingen. Dat is bijna een ‘garantie’, maar wel op voorwaarde dat je als inventief ondernemer op een uitgekiende manier met de deelname lokaal aan de weg timmert.

Proef op de som

Aarzel niet langer en schrijf vandaag nog in voor de verkiezing en pak die grote kans op extra omzet. Deelname is gratis en u heeft niets te verliezen. De meeste ondernemers, die u voor gingen, hebben al ervaren dat ze er wijzer van zijn geworden en inderdaad een omzetstijging realiseerden. Dat effect is echt niet alleen voor de uiteindelijke winnaar weg gelegd.

Inschrijven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2015 kan tot 10 november 2014. Om in te schrijven, kunt u het inschrijfformulier hier downloaden. U kunt het inschrijfformulier uitprinten, invullen en vergezeld van vijf goede foto’s (1 winkelpui, 2 showroom, 3 werkplaats, 4 kassa/ontvangstbalie, 5 eigenaar/eigenaren) per post naar ons sturen:
Secretariaat ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2015’
t.a.v. Redactie Tweewieler
Antwoordnummer 1610
7000 SG Doetinchem
U kunt ook het inschrijfformulier invullen en vervolgens scannen en tezamen met vijf digitale foto’s (minimaal 1 MB) naar ons e-mailen: tweewieler@reedbusiness.nl onder vermelding van ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2015’.

Digitaal inschrijven

Nieuw bij deze 2015-editie is de mogelijkheid het inschrijfformulier digitaal in te vullen. Klik hiervoor op de link: Digitaal inschrijfformulier Tweewielerwinkel van het Jaar 2015. Bij dit digitale inschrijfformulier kunt u de vijf winkelfoto’s uploaden.

Reageer op dit artikel