nieuws

Shimano Steps dealertrainingen van start

Retailing

Shimano Steps dealertrainingen van start
Voor modeljaar 2015 hebben in totaal 13 merken op de Benelux markt Shimano Steps gespecificeerd.

Voor modeljaar 2015 hebben in de Benelux dertien fietsmerken voor het Shimano Steps e-bike systeem gekozen. Om de dealers tijdig te informeren over Steps, gaan binnenkort de eerste Shimano trainingen van start.

Shimano Benelux organiseert in totaal veertig trainingen op zeven verschillende locaties in Nederland en België. De trainingen zullen plaats vinden gedurende de periode oktober tot medio december en worden uitgevoerd in samenwerking met de Tweewieler Academy.

De training zal volgens Shimano bestaan uit informatie overdracht over systeem, de installatie en gebruik e-tube, service- en garantieprocedure en het testrijden met twintig verschillende fietsen die gespecificeerd zijn met Shimano Steps. De trainingen zullen plaatsvinden in Assen, Helmond, Nieuwegein, Zaandam, Hasselt, Lokeren en Luik. In Luik worden Franstalige trainingen aangeboden.

E-tube software, instellingen en probleemherkenning

Iedere training duurt één dagdeel en is er plaats voor dertig deelnemers. Op iedere locatie worden trainingen aangeboden op de maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen en de maandag- en dinsdagmiddag. Naast de algemene informatie zullen de deelnemers tevens zelf aan de slag gaan met de e-tube software, instellingen en probleemherkenning.

De kosten voor de Shimano Steps training bedragen € 29,95 per deelnemer, inclusief koffie, thee, water en lunch. De training is gratis voor medewerkers van Shimano Service Center dealers. Deelnemers ontvangen bovendien alle documentatie op een USB stick en een aantal exclusieve aanbiedingen waarmee de deelnamebijdrage ruimschoots kan worden terugverdiend.

Binnenkort volgt meer informatie over het aanmelden voor deze training.

Reageer op dit artikel