nieuws

RA Company Sidi distributeur voor Benelux

Retailing

RA Company verzorgt al ruim een jaar de distributie van Sidi fietsschoenen voor Nederland en vanaf nu zal deze Belgische firma dat voor de volledige Benelux gaan doen. RA Company gaat alle Sidi fietsproducten distribueren, zoals race- en mountainbikeschoenen en alle Sidi-accessoires.

RA Company Sidi distributeur voor Benelux
RA Company verzorgt al ruim een jaar de distributie van Sidi fietsschoenen voor Nederland en vanaf nu zal deze Belgische firma dat voor de volledige Benelux gaan doen. – Foto Sidi

De in het Italiaanse Maser (Treviso) gevestigde fietsschoenenfabrikant Sidi werd in 1960 door Signori Dino opgericht. De merknaam Sidi verwijst dan ook naar de twee eerste letters van zijn naam en voornaam. Zowel in fietsschoenen als motorlaarzen is Sidi een wereldwijd begrip.

Quality Brands Only

RA Company (sinds 1992) hanteert de slogan: ‘Quality Brands Only’. Naast officiële Sidi-distributeur voor de Benelux is de firma ook al jaren agent van de hoogwaardige Skins fietskleding met compressiefunctie en Genuine Innovations fietspomp systemen. Recent vulden de merken Q36.5, Italiaanse high level fietskleding en Lime antilek producten, het merkenpalet van RA Company aan.
Om de service naar de vakhandel optimaal te laten verlopen investeerde RA Company in nieuwe informaticasystemen en automatisering van de logistieke afdeling. Online ordering, aanleveren van digitale informatie, snelle leveringen en naleveringen en een goede marketing ondersteuning zijn het logische gevolg om het partnership met de authorized dealers zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken.

Reageer op dit artikel