nieuws

Honderdste ABUS Premium Store bij Bike Totaal Assen

Retailing

Honderdste ABUS Premium Store bij Bike Totaal Assen
De onlangs nieuw geopende vestiging van Bike Totaal Assen van eigenaar Ricardo van der Vossen is tevens de honderdste ABUS Premium Store. – Foto ABUS

Eind juli is de honderdste ABUS Premium Store officieel gelanceerd bij de nieuw geopende vestiging van Bike Totaal Assen van eigenaar Ricardo van der Vossen.

“In mei 2013 hebben we de eerste ABUS Premium Store ingericht bij Erik Gorter Tweewielers Groningen. Dat is eigenlijk nog maar kort geleden. Van een dergelijk stormachtige ontwikkeling hadden wij niet durven dromen,” vertelt Maarten Spanjaart van ABUS Nederland.

Professionele aanpak

“Kennelijk voorziet onze professionele aanpak in een duidelijke behoefte. De aangesloten dealers zijn zonder uitzondering positief en constateren tevens een fikse stijging van omzet en rendement op hun slotenomzet,” vervolgt Maarten Spanjaart.

Inmiddels is het concept ook uitgerold in de motorbranche en wijzen de eerste tekenen op eenzelfde positieve ontwikkeling en succes als eerder bij de fietsspecialisten.

Over ABUS

Sinds 1924 verleent ABUS u het goede gevoel van veiligheid. De Duitse fabrikant is gespecialiseerd in hoogwaardige producten die gekenmerkt worden door betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Om te voldoen aan de groeiende behoeften van particuliere en zakelijke klanten, biedt ABUS een breed scala van innovatieve oplossingen voor thuisgebruikers, commerciële en mobiele beveiliging.

De ABUS Group omvat ABUS Augustus Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG, ABUS Pfaffenhain GmbH en SECCOR High Security GmbH. De onafhankelijke groep van bedrijven is gevestigd in Wetter/Ruhr en werkt over de hele wereld.

Reageer op dit artikel