nieuws

WK-voetbal-fietstas in de etalage

Retailing

WK-voetbal-fietstas in de etalage
WK-voetbal promotie in de etalage? - Foto FastRider

FastRider heeft speciaal voor het aankomende WK-voetbal een WK-fietstas ontworpen. Voor de vakhandel die een oranje etalage heeft in aanloop naar en tijdens het WK-voetbal een prima promotiemiddel.

FastRider stelt dat de tas een puur promotiemiddel is en niet in de verkoop zal komen. Dealers kunnen deze dubbele tas in hun bezit krijgen door voor een bepaald bedrag aan FastRider produkten af te nemen.

Ook voor de consument heeft FastRider een leuke Facebook actie bedacht. Zij kunnen deze tas winnen door een foto van zichzelf met een FastRider produkt, een ‘FastRider selfie’ te maken en op te sturen. Zie hiervoor: www.fastrider.nl/scoor-een-wk2014-fietstas

Reageer op dit artikel