nieuws

Visser Tweewielers wint prijs Juncker op FietsVAK

Retailing

Visser Tweewielers wint prijs Juncker op FietsVAK
Edwin en Nanda Visser van Visser Tweewielers krijgen de prijs overhandigd door Chiem de Winter, directeur Juncker Bike Parts (rechts) en Rikkert Graat, communicatiemanager FietsVAK (links).

Visser Tweewielers uit Huizen is de gelukkige winnaar van producten voor winkel- of werkplaatsinrichting ter waarde van € 7.500,- beschikbaar gesteld door Juncker Bike Parts. De prijs werd verloot onder bezoekers van de FietsVAK 2014 die zich voor een bepaalde datum hadden geregistreerd voor een bezoek. Meer dan duizend bezoekers kwamen in aanmerking voor de prijs.

Edwin Visser van Visser Tweewielers was bijzonder blij toen hij het goede nieuws hoorde: “Ik heb in mijn leven nog nooit iets gewonnen en nu dit! De producten komen erg goed van pas. We hebben al vaak gesproken over het opfrissen van de winkel, maar dat is er door alle werkzaamheden niet van gekomen”.

Producten naar keuze

De prijs is door Visser Tweewielers zelf uit te kiezen. “In samenspraak met ons wordt bekeken welke inrichting Visser Tweewielers graag zou willen. Dit kunnen standaard inrichtingsproducten zijn, of een maatwerk oplossing. We zijn altijd blij als we een tweewieler speciaalzaak kunnen helpen zich nog professioneler te presenteren. Vandaar dat we deze prijs in samenwerking met de FietsVAK-organisatie beschikbaar hebben gesteld”, aldus Wenneke Beukeboom van Juncker Bike Parts.

Op tijd registreren

Voor FietsVAK 2014 was de prijsactie bedoeld om bezoekers zich op tijd te laten registreren. Communicatiemanager Rikkert Graat van FietsVAK: “We willen graag dat bezoekers hun bezoek op tijd inplannen. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers die zich geruime tijd voor de beurs registreren, zich ook beter voorbereiden op hun bezoek. Dat maakt een beursbezoek voor zowel bezoekers als exposanten waardevoller.”

Reageer op dit artikel