nieuws

Thema werkplaats en werkplaatsinrichting in Tweewieler

Retailing

Thema werkplaats en werkplaatsinrichting in Tweewieler
Tot 22 april a.s. kunt u uw noviteiten op het gebied van werkplaats en werkplaatsinrichting sturen naar tweewieler@reedbusiness ovv Thema Werkplaats.

In het meinummer van Tweewieler besteden we extra aandacht aan werkplaats en werkplaatsinrichting. De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers om ons hiervoor nieuws en informatie toe te sturen.

In het meinummer van Tweewieler plaatsen we in het thema Werkplaats onder meer een productoverzicht van de nieuwste reparatiestandaards, werkbanken, maar ook accutesters en andere apparatuur voor de reparatie van e-bikes. Fabrikanten en leveranciers kunnen tot uiterlijk 22 april a.s. een bericht (met foto) onder vermelding van ‘Thema Werkplaats’ naar ons mailen via tweewieler@reedbusiness.nl.
Alvast hartelijk dank voor uw inzendingen.

Reageer op dit artikel