nieuws

Goed op de fiets zitten met goedfietsen.nl

Retailing

Goed op de fiets zitten met goedfietsen.nl
De website www.goedfietsen.nl is een initiatief ergotec, het merk van de Duitse fabrikant Humpert GmbH. – Foto ergotec

De website www.goedfietsen.nl biedt heldere, gemakkelijk te begrijpen uitleg en afbeeldingen van alle belangrijke aspecten van de ergonomie en de fiets. In het bijzonder de juiste instellingen voor de contactpunten tussen de rijder en de fiets.

De website is een initiatief ergotec, het merk van de Duitse fabrikant Humpert GmbH. De site bestond al langer als richtigradfarhren.de maar is nu geheel opnieuw ingericht en staat nu ook on-line in een Nederlands- en Engelstalige versie -line.

Betere afstelling van de fiets

De bezoeker wordt op intuïtieve wijze door de website begeleid. Het onderwerp “fiets afstelling” is daarbij toegevoegd samen met een korte video die de mogelijkheden en functies laat zien van de ergotec scanner.

Omdat veiligheid naast ergonomie altijd voorop staat bij ergotec, is dit onderwerp nu ook nadrukkelijk aanwezig op de site. Via de button ‘Stuur veiligheid’ krijgen de bezoekers inzicht in de test procedures, normering, selectie van materiaal, montage van componenten en andere factoren die van invloed zijn op de veiligheid.

Bezoek vakhandel

Ter ondersteuning van het merk ergotec is de Nederlander Joris Gerritsen in dienst getreden. Hij zal, eerst in Nederland en later in de hele Benelux, de vakhandel gaan bezoeken om advies uit te brengen over ergotec.

Speciaal hiervoor zijn diverse verkoopondersteunende middelen samengesteld, waaronder de website goedfietsen.nl. Daarnaast zal hij de succesvolle Nederlandstalige ergotec trainingen op het hoofdkantoor in het Duitse Wickede of gedurende een roadshow onder de aandacht gaan brengen.

Reageer op dit artikel