nieuws

Professioneel shop-in-shop concept van Multicycle

Retailing

Professioneel shop-in-shop concept van Multicycle
Het nieuwe shop-in-shop concept zorgt voor een duidelijke en professionele uitstraling van het merk Multicycle in de winkel. – Foto Multicycle

De Achterhoekse fietsfabrikant Multicycle heeft een shop-in-shop concept ontwikkeld voor haar dealers. Hiermee wordt een deel van de Multicycle collectie op professionele wijze getoond. Oonk Speciaalzaak in Winterswijk was de eerste dealer waar het shop-in-shop concept geplaatst is.

“Het nieuwe shop-in-shop concept zorgt voor een duidelijke en professionele uitstraling van het merk Multicycle in de winkel,” stelt het bedrijf in een persbericht. “Uiteraard maken de e-bikes er deel van uit naast de trekking- en touringfietsen en tandems.

Nieuw ondersteuningssysteem

In de aanloop naar het nieuwe fietsseizoen is de collectie e-bikes van Multicycle vernieuwd met een betrouwbaar elektrisch ondersteuningssysteem. Dit systeem stelt nieuwe maatstaven op het gebied van actieradius, betrouwbaarheid en gemak.

Innovaties daarbij zijn onder andere een actieradius, die afhankelijk van rijstijl en gebruik, kan oplopen tot ver boven 140 km en de winterslaapstand die ervoor zorgt dat de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd wordt. Innovatief is ook de schakelhulp in het display en de verbruiksindicator die de fietser informatie geeft over het stroomverbruik.

Reageer op dit artikel