nieuws

Inspiratiebeurs Eijsink met interactieve workshops

Retailing

Inspiratiebeurs Eijsink met interactieve workshops
Voorbeelden uit het workshopaanbod: verhogen van klantenloyaliteit, cashless betalen, meer inzicht in het personeelscijfer én besparen op personeelskosten en werken in de cloud.

Op 1, 2 en 3 april organiseert Eijsink Afrekensystemen een Inspiratiebeurs. Elke ondernemer die zowel geïnspireerd wil worden als zijn kennis wil verrijken is welkom voor de gratis workshops. Locatie is het recentelijk geopende nieuwe hoofdkantoor van Eijsink. Het gebouw is tijdens deze dagen omgetoverd tot een kenniscentrum vol inspiratie en beleving.

Het staat de bezoeker vrij om zich in te schrijven voor één of meerdere gratis workshops. De interactieve workshops zijn breed en uitdagend. Het kan de deelnemers aanzetten tot het bijsturen of veranderen van processen binnen de eigen organisatie. Keuze uit het workshopaanbod: verhogen van klantenloyaliteit, cashless betalen, meer inzicht in het personeelscijfer én besparen op personeelskosten, werken in de cloud, automatisering bij de juwelier, barautomatisering en het verkrijgen van totale controle op de keukenvloer en achter de bar.

Geurmarketing

Buiten het vergaren van kennis is er ook ruimte en tijd voor inspirerende ontwikkelingen voor ondernemend Nederland. Geurmarketing is een hier een mooi voorbeeld van. De bezoeker (ondervindt wat de invloed van geur kan zijn tijdens een verblijf in bijvoorbeeld een winkel, restaurant of hotel.
Ondanks dat de beurs vrij toegankelijk en gratis is wordt de bezoeker geadviseerd zich in te schrijven voor de workshop(s). Dit via de Eijsink website of per mail Inspiratiebeurs@eijsink.nl.

Reageer op dit artikel