nieuws

Bikes & Retail voegt smart e-bikes toe

Retailing

Bikes & Retail voegt smart e-bikes toe
De samenwerking tussen smart en retail specialist Bikes & Retail werd op de FietsVAK officieel bekrachtigd door Gerard van Os van Mercedes-Benz Nederland en Perry Jansen van Bikes & Retail (rechts op de foto).

smart heeft op de FietsVAK een samenwerkingsovereenkomst getekend met Bikes & Retail waardoor de innovatieve en hippe e-bikes van smart binnenkort ook leverbaar zijn via de gespecialiseerde fietsvakhandel. De nadruk ligt daarbij niet alleen op verkoop, maar ook op een goede dienstverlening qua service en onderhoud.

De samenwerking tussen smart en retail specialist Bikes & Retail werd officieel bekrachtigd door de handtekeningen van Gerard van Os van Mercedes-Benz Nederland en Perry Jansen van Bikes & Retail. Directeur Perry Jansen ziet een groot potentieel in de e-bikes van smart. “De doelgroep voor elektrische fietsen verjongt sterk. E-bikes worden steeds meer ingezet door forenzen die op een sportieve manier naar hun werk willen gaan. De smart e-bike biedt ondersteuning op wens en daarbij heeft hij een geheel eigen, hippe en sportieve uitstraling, het is een echte smart. Door deze combinatie van factoren is het de juiste fiets op het juiste moment. De brede beschikbaarheid die wij kunnen waarborgen, kan het succes van de smart e-bike verder versterken, al helemaal omdat de e-bike zo beschikbaar is via echte specialisten, die ook service en onderhoud perfect uitvoeren.” De smart e-bike blijft ook leverbaar via de officiële smart-verkooppunten.

Reageer op dit artikel