nieuws

Augusta koopdag vandaag tot 21.00

Retailing

Augusta koopdag vandaag tot 21.00
Met ruim 500 aanbiedingen is er ook dit jaar weer veel voordeel te halen op de Augusta koopdag. – Foto Augusta Benelux

Vanochtend vroeg zijn de magazijndeuren van Augusta Benelux al open gegaan voor de jaarlijkse BBB koopdag. Alle BBB-dealers zijn de hele dag welkom en vanavond om negen uur is het koopfestijn pas voorbij.

Na de drie succesvolle edities van 2011, 2012 en 2013 is het volgens de eerste berichten ook vandaag weer druk aan de Rooseveltlaan in Leiden. Met ruim 500 aanbiedingen en flinke kortingen op het gehele assortiment, is er ook dit jaar weer veel voordeel te halen.

Naast voordeel halen, is er ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over de verschillende afdelingen. Ook wordt de innerlijke mens de gehele dag door goed verzorgd.

Reageer op dit artikel