nieuws

B&T Bikestore opent eerste Castelli shop in Nederland

Retailing

B&T Bikestore opent eerste Castelli shop in Nederland
B&T Bikestore is de Castelli pilot shop voor de Benelux. – Foto Castelli

De online en offline winkel B&T Bikestore uit Losser zal in haar nieuwe pand ruimte vrijmaken voor de eerste concept store in Nederland van het Italiaanse merk Castelli. B&T Bikestore is de Castelli pilot shop voor de Benelux.

B&T Bikestore is uit zijn jasje gegroeid en het is tijd voor nieuwe activiteiten aldus eigenaresse Sonja Pastoor. “We zijn nu vier en een half jaar bezig en het is tijd voor structurele verandering,” vertelt Sonja. “Onze offline klanten kunnen wij nu ‘bedienen’ en verder helpen vanuit een ruim winkelpand. Onze webshop met wielerkleding en wielerkleding accessoires draait al een aantal jaren met succes en het is nu tijd voor de volgende stap. Naast de web shop is er nu een uitgebreid mogelijkheid om ons ‘fysiek’ te bezoeken.”

‘Focusassortiment’

In het nieuwe pand zal het fietskledingmerk Castelli in een special concept naar voren komen. De Castelli Red Store onderscheidt zich naast een professioneel advies en ruime voorraad in de gegarandeerde aanwezigheid van een ‘focusassortiment’, de juiste branding in de winkel en op de website, een grote beschikbaarheid in maten en een breed aanbod aan producten.

Naast de Castelli Red Store biedt B&T Bikestore middels het shop-in-shop concept ook andere kleding merken aan zoals AGU, Sportful, Fizik, Shimano, Mavic, Rogelli, Lazer, Biachi Milano, Spiuk, Craft en NorthWave.

De nieuwe B&T Bikestore gaat open op 1 maart aanstaande.

Reageer op dit artikel