nieuws

Unigarant en ZEG gaan intensiever samenwerken

Retailing

Unigarant en ZEG gaan intensiever samenwerken

ZEG en Unigarant hebben hun bestaande samenwerking versterkt om meer toegevoegde waarde te kunnen bieden aan tweewielerspecialisten. De samenwerking is vooral gericht op gezamenlijke marketing- en verkoopactiviteiten.

ZEG is een retailorganisatie met 960 speciaalzaken in Europa, waarvan 150 in Nederland. “De verzekeringen van Unigarant sluiten naadloos op op onze activiteiten aan”, aldus Gèrard Mimpen, directeur Benelux van ZEG. “Unigarant is een vooraanstaande en innovatieve speler in de wereld van tweewielerverzekeringen. Bovendien is Unigarant 100% dochter van de ANWB.”

Toegevoegde waarde bieden

Unigarant is blij ook met de samenwerking. “ZEG bestaat inmiddels 47 jaar. Het is een gevestigde naam binnen de tweewielerwereld. ZEG timmert goed aan de weg en groeit nog steeds in het aantal leden. De nieuwe samenwerking onderstreept de missie van beide partijen om toegevoegde waarde te bieden voor de tweewielerspecialist”, aldus Joris Smink, Salesmanager Tweewiel bij Unigarant. “Voor Unigarant betekent deze samenwerking een verdere versteviging van haar marktpositie”.

Reageer op dit artikel