nieuws

Nog vijf dagen om in te schrijven voor de verkiezing

Retailing

Nog vijf dagen om in te schrijven voor de verkiezing
De financiële cijfers hoeven in dit stadium nog niet gedetailleerd ingevuld te worden.

Deelname is gratis en u heeft geen accountant nodig om het formulier in te vullen. Inschrijven kan nog tot en met 18 oktober.

Het inschrijfformulier voor deelname aan de Tweewielerwinkel van het Jaar 2014 verkiezing bevat behoorlijk wat vragen over uw bedrijfsvoering. Maar die hoeven in dit stadium nog niet gedetailleerd ingevuld te worden. Pas in de finaleronde worden de cijfers door een accountant beoordeeld.

Onduidelijkheden

Tweewieler hoofdredacteur Jack Oortwijn merkt dat veel ondernemers misschien wel in willen schrijven, maar dat de financiële vragen een aantal afschrikt om dat ook daadwerkelijk te doen. “Er is soms wat onduidelijkheid over de voorwaarden. Ik wil graag benadrukken dat deelname gratis is. En dat het inschrijfformulier niet met behulp van een accountant hoeft te worden ingevuld. Wat we wel graag van de deelnemers zien, zijn indicaties omtrent aantallen verkochte fietsen, omzet, omloopsnelheid en dergelijke. Mocht u bij de verkiezing doordringen tot de finaleronde, dan volgt wel een toetsing van de financiële gegevens door een accountant.”

Reageer op dit artikel