nieuws

KCU Bike Event Inspiration Award voor Yepp

Retailing

KCU Bike Event Inspiration Award voor Yepp
Michel Krechting (midden) en Sven Willems (links) van GMG ontvangen de onderscheiding van Wilco Kruitbosch.

Tijdens het afgelopen KCU Bike Event op 7, 8, 14 en 15 oktober werd dit jaar voor het eerst de Inspiration Award uitgereikt. De leveranciers die met een stand vertegenwoordigd waren, maakten kans op deze nieuwe onderscheiding. GMG won met hun stand voor de Yepp Cargo omdat ze niet alleen een innovatief product hadden maar ook een mooi verzorgde stand en een proactieve opstelling.

 

 

De jury beoordeeld de exposanten op onder andere hun proactieve houding, productinnovatie, beursacties en in hoeverre zij inspirerend en verrassend waren voor de bezoekende ondernemers. “We werken al jaren samen met dit event en we vonden het wel gepast om de leveranciers ook in het zonnetje te zetten,” lichtte Wilco Kruitbosch toe waarom ze zijn gestart met de Inspiration Award. Jurylid Niels Hansen zei verder: “Het devies is om elkaar te inspireren, daar worden we allemaal beter van.” Ook de enthousiaste klantbenadering van de mannen van GMG, Michel Krechting en Sven Willems, speelde een rol bij de jurering.

Geïnspireerd een nieuw jaar tegemoet

Dit jaar was het thema van het KCU Bike Event ‘Inspiration Days’. Nieuwe collecties en invalshoeken voor het inrichten van de winkel werden op originele manier gepresenteerd. Wat Kruitbosch Cycle Universe betreft gaat de tweewielerspecialist geïnspireerd een nieuw jaar tegemoet.

Oproep om foto’s op te sturen

Omdat Kruitbosch Cycle graag wil zien hoe tweewielerspecialisten de opgedane inspiratie in de praktijk brengen, roepen ze op om foto’s van de winkel op te sturen naar marketing@kruitbosch.nl. De ingestuurde foto’s worden op de website van KCU geplaatst.
Bekijk onderstaand videoverslag om een indruk te krijgen van het KCU Bike Event 2013.

Reageer op dit artikel