nieuws

Blom Fietsen Leusden verder als webshop

Retailing

Blom Fietsen Leusden verder als webshop
Blom Fietsen na 119 jaar gesloten maar het bedrijf Blom fietsen gaat verder als webshop.

Na 119 jaar is de fietsenzaak Blom in Leusden dicht; maar het bedrijf Blom fietsen gaat verder als webshop. Wim de Jong nam in 2011 de zaak over van Gerrit Blom. In 2012 opende hij een tweede filiaal in Almere.

Op de site van Blom Fietsen staat dat de kosten in de winkel in Leusden te hoog werden om de continuïteit te waarborgen: ‘Gezien er niet te onderhandelen viel over het terugbrengen van de kosten met de eigenaren van het pand zijn wij gedwongen om ons filiaal in Leusden op te zeggen.’

Verder als webshop

‘Blom Fietsen blijft doorgaan als webshop met service- en ophaalpunten door heel Nederland’, staat er verder op de site. Blom Fietsen heeft een winkel in Almere en een servicepunt in Amersfoort. Blom Fietsen was in 2012 een van de zes genomineerden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar.

Reageer op dit artikel