nieuws

Winnaars Sparta Nationale E-Bike Competitie

Retailing

Winnaars Sparta Nationale E-Bike Competitie
Roel van Boekel (rechts op de foto), werkzaam bij Profile Van Oord, neemt hier zijn prijs in ontvangst uit handen van marketing manager Marco Kalden (links).

Sparta trapte op 1 maart het fietsseizoen af met een win-actie speciaal voor e-bike specialisten: de Nationale E-Bike Competitie. Zowel dealers als hun medewerkers konden meedoen om hun vakkennis te testen. Roel van Boekel, Profile Van Oord, is uiteindelijk met de mooie hoofdprijs van €1.000,- cash naar huis gegaan.

Iedere maand zijn er quizzen gespeeld om het kennisniveau aan te tonen en iedere maand zijn daar winnaars uit gekomen. Elke maand is er een prijs uitgereikt voor diegene die de quiz het beste had afgerond, en was er ook een mooie bedrijfsprijs, namelijk een uitgebreid borrelpakket voor het hele bedrijf. Daarnaast werd er iedere maand een prijs verloot onder alle deelnemers. Alle deelnemers maakten dus altijd kans op een prijs. Er is door honderden deelnemers fanatiek mee gedaan. En één winnaar maakte zelfs kans op € 1.000,- cash.

Alles vragen goed

Roel van Boekel, werkzaam bij Profile Van Oord, was één van de deelnemers die alle vragen in alle quizzen goed heeft beantwoord. Hij nam uiteindelijk de hoofdprijs van € 1.000,- cash mee naar huis.
Roel vond het een heel leuk initiatief. “Omdat niet alleen de eigenaar-ondernemer werd aangesproken, maar juist het personeel in werkplaats en winkel.” Hij heeft zich nog wel eens extra verdiept in de nieuwere e-bike modellen van Sparta voordat de volgende quiz er weer aan kwam. “Maar ik zorg sowieso dat ik goed op de hoogte ben van wat er op de markt is en dat mijn kennis up-to-date is. Ik werk als monteur, maar ook als verkoper, en dan moet je weten waar je over praat.”

Voor de 1.000 euro heeft hij al een prima bestemming. “Mijn vrouw is zwanger en we verwachten eind volgende maand ons kindje. De kinderkamer is klaar, maar er zijn nog genoeg andere ‘kinderdingen’, zoals een kinderkar, die we moeten aanschaffen, dus daar kan ik mijn prijs goed voor gebruiken.”

Firma Van den Brink gemiddeld hoogste score

De firma die gemiddeld de hoogste score over de gehele competitie heeft behaald, is de firma gebr Van den Brink, Eerbeek. Zij mogen niet alleen een bedrijfsuitje naar keuze uitzoeken (karten, indoor skien oid), ook mogen zij een jaar lang de titel ‘Golden e-bike award’ dragen. Hiervoor ontvingen ze een certificaat en een wisselbeker die ze in de winkel een mooie plek kunnen geven.

Reageer op dit artikel