nieuws

Tulpfietsen eerste fietsenmerk op bol.com

Retailing

Tulpfietsen eerste fietsenmerk op bol.com
Op Bol.com te kopen, volwassen stadsfietsen van het merk Tulpfietsen.

Bol.com is deze week gestart met de verkoop van complete fietsen. Al langer is een breed assortiment fietsaccessoires van bekende merken te krijgen via de webwinkel. Het eerste fietsenmerk waarmee bol.com start, zijn de stadsfietsen van Tulpfietsen.

In de recent geopende vrijetijdswinkel van Bol.com zijn nu, naast de fietsaccessoires, tien verschillende Tulpfiets-modellen te krijgen. Frank Klemann, directeur van Tulpfietsen: “Uit recente cijfers van de RAI-vereniging blijkt dat in 2012 al 33% van alle fietsen niet in de traditionele fietsenwinkels, maar via onder andere webwinkels en warenhuizen verkocht werden. De verwachting is dat deze trend explosief zal doorzetten doordat grote online warenhuizen hun assortiment uitbreiden met kwalitatief hoogwaardige fietsen.”

Fietsen steeds vaker via webwinkels verkocht

Klemann vervolgt: “Als volledig online fietsenmerk, haken wij in op deze trend. Naast verkoop van onze fietsen via www.tulpfietsen.nl, breiden we nu onze distributie uit met toonaangevende online partners. Zo zijn onze fietsen sinds mei 2013 ook te verkrijgen via Wehkamp.nl. Vandaag is daar bol.com bijgekomen waardoor de twee grootste online warenhuizen van Nederland nu hoge kwaliteit stadsfietsen kunnen leveren.”

Reageer op dit artikel