nieuws

Tern exclusief bij Hartje

Retailing

Tern exclusief bij Hartje

Het vouwfietsenmerk Tern, dat in juni 2011 zijn entree maakte op de markt en in de Benelux wordt gedistribueerd door Turn To, is vanaf 1 september exclusief bij Hartje verkrijgbaar. Het merk richt zich op vouwfietsen voor gebruik in de stad, oftewel urban transport.

De Tern Bicycle line up voor 2012 werd twee jaar geleden op de Eurobike geïntroduceerd voor het grote publiek. Thomas Göbel, pr manager groothandel Hermann Hartje GmbH, bevestigt de geruchten die door de gangpaden gingen en vertelt dat Tern per 1 september exclusief door Hartje wordt vertegenwoordigd. “We zijn bijzonder enthousiast dat we het Taiwanese merk, dat vouwfietsen ontwikkelt, gericht op het gebruik in steden, nu exclusief in ons assortiment hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat dit vouwfietsenmerk veel potentie heeft voor de markt en dat het een mooi aanvulling is waar ons dealernetwerk goede zaken mee kan doen.”

Reageer op dit artikel