nieuws

Ruimere openingstijden dealershow Accell-bedrijven

Retailing

De openingstijden van de gezamenlijke dealershow van Accell-bedrijven De Première zijn verruimd. Aanstaande zondag 15 en maandag 16 september vindt deze show van de Accell-bedrijven Sparta, Loekie, Koga, Ghost, HaiBike, Juncker en EBSC plaats in De Loods in Nijkerk. Vanwege grote belangstelling zijn de openingstijden aangepast en kunt u maandag van 11.00 tot 21.00 uur terecht in Nijkerk. Op zondag blijven de openingstijden ongewijzigd van 11.00 tot 17.00 uur.

Ruimere openingstijden dealershow Accell-bedrijven
Vanwege grote belangstelling zijn de openingstijden aangepast en kunt u maandag van 11.00 tot 21.00 uur terecht in Nijkerk. Op zondag blijven de openingstijden ongewijzigd van 11.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan eenvoudig via de ontvangen uitnodigingsmail of via uw vertegenwoordiger. Juncker Bike Parts zal tijdens de Première het productnieuws van de Eurobike voor het eerst in Nederland laten zien. Op de stand van Juncker zullen onder andere de primeur van de nieuwe Bobike Classic lijn en de nieuwste tassen- en mandencollecties van Basil en New Looxs te zien zijn.
De inrichting van winkel en werkplaats krijgt bij Juncker Bike Parts een prominente plek. De specialisten van het team winkel- en werkplaatsinrichting én Bikes & More Dealer Support denken met de ondernemer mee over oplossingen op maat.

Reageer op dit artikel