nieuws

Modeontwerper Janice promoot Cortina bij SBS Shownieuws

Retailing

Modeontwerper Janice promoot Cortina bij SBS Shownieuws
Fietsmerk Cortina werd onlangs gepromoot in de late editie van SBS Shownieuws door modeontwerper Janice.

Fietsmerk Cortina werd onlangs gepromoot in de late editie van SBS Shownieuws door modeontwerper Janice, waarmee Cortina sinds maart dit jaar samenwerkt. Uitgangspunt van het trendy fietsmerk is dat fietsen en fashion een ijzersterke combinatie is. Cortina combineert daarom fietsen met fashion in haar campagnes.

Janice maakte de samenwerking met het fietsmerk in maart zelf bekend bij SBS Shownieuws, waar hij als lifestyle deskundige regelmatig achter de desk plaatsneemt. Janice, die verder bekend is door het kleden van BN’ers als Wendy van Dijk, Leontien Borsato en Glennis Grace, heeft zijn eigen Cortina fiets ontworpen.

Cortina Fashioncampagne

Voor de fashioncampagne van Cortina ontwerpt Janice de outfits van de vier winnaars van de modellenwedstrijd. Want net als vorig jaar, is het fietsmerk vanaf april op zoek gegaan naar nieuwe gezichten. De zoektocht levert drie vrouwen en een man op, die gaan schitteren in de nieuwe fashioncampagne. Vorig jaar had Cortina een samenwerking met de Haagse modeontwerper Michael Barnaart van Bergen. Hij creëerde fantastische outfits, geïnspireerd op de nieuwste fietsmodellen destijds. Een rol die Janice dit jaar gaat vervullen.

De fashioncampagne van Cortina en Janice is te volgen op Facebook.

Marijn de Vries ook op KCU Bike Event

Naast Jort Kelder, die op maandag 7 oktober een sessie leidt over succesvol ondernemen, komt ook profwielrenster Marijn de Vries naar het KCU Bike Event. KCU breidt haar assortiment op sportief gebied uit en de sessie van Marijn de Vries sluit hier goed op aan. Zij gaat vertellen hoe je op sportief gebied succes kan behalen. Een inspirerende sessie voor alle tweewielerspecialisten met een assortiment gericht op de sportieve fietser. Op dinsdag 8 oktober om 19.30 vindt de sessie ‘Sportief Succes’ plaats.

Reageer op dit artikel