nieuws

Heeft u de beste tweewielerwinkel?

Retailing

Heeft u de beste tweewielerwinkel?
Jeroen van Kester van Kester2Wielers, Tweewielerwinkel van het Jaar 2013: “Vooraf zeiden oud-winnaars me allemaal dat winnen een substantiële omzetstijging zou brengen. Een beetje sceptisch dacht ik dan, dat moet ik nog maar eens zien. Maar het is echt zo.”

De zoektocht naar de mooiste, de beste, en de meest innovatieve tweewielerwinkel gaat weer beginnen. Uw vakblad Tweewieler organiseert de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar dit jaar voor de zeventiende keer. Deelname aan de verkiezing levert een substantiële omzetstijging op. Daarnaast levert de titel nog meer op. Het is een unieke kans om veel gratis publiciteit te genereren. Klanten reageren enthousiast en uw leveranciers zetten u in het zonnetje.

Anders dan anders is dat er vijf finalisten worden gekozen in plaats van drie. Hoofdredacteur Tweewieler Jack Oortwijn: “We willen hiermee meer winkels laten profiteren van de verkiezing. Niet alleen als winnaar, maar ook als finalist heb je immers een prima tool in handen om de publiciteit te zoeken.” Uiteindelijk wordt er uit de vijf finalisten één overall winnaar gekozen, net als andere jaren.

Hoe schrijf ik mijn winkel in?

U kunt deelnemen aan de verkiezing door het inschrijfformulier in te vullen. Download het hier of klik op de bijlage “Inschrijfformulier Tweewielerwinkel van het Jaar’ onderaan dit artikel. U kunt het digitale formulier invullen en naar ons mailen (tweewieler@reedbusiness.nl ovv Tweewielerwinkel van het Jaar 2014), samen met uw digitale foto’s. Extra informatie over het reglement en andere wetenswaardigheden over de verkiezing vindt u hier.

Inschrijven kan tot 18 oktober 2013.

Reageer op dit artikel