nieuws

Gratis publiciteit en meer omzet; doe mee aan verkiezing!

Retailing

Gratis publiciteit en meer omzet; doe mee aan verkiezing!
Nieuw voor 2014 is ook de uitreiking van de Publieksprijs.

De strijd gaat weer beginnen: u kunt zich inschrijven voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2014. In het voorjaar van 2014 wordt voor de 17e keer een winkel verkozen tot Tweewielerwinkel van het Jaar. Deze titel biedt u als ondernemer alle kansen om meer publiciteit te krijgen voor uw winkel, met garantie op een aanzienlijke toename van de omzet.

De strijd gaat weer beginnen: u kunt zich inschrijven voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2014. In het voorjaar van 2014 wordt voor de 17e keer een winkel verkozen tot Tweewielerwinkel van het Jaar. Deze titel biedt u als ondernemer alle kansen om meer publiciteit te krijgen voor uw winkel, met garantie op een aanzienlijke toename van de omzet.

Bij de komende editie wordt er anders dan andere jaren vijf finalisten gekozen in plaats van drie. Tweewieler hoofdredacteur Jack Oortwijn vertelt waarom: “We willen hiermee meer winkels laten profiteren van de verkiezing. Niet alleen als winnaar, maar ook als finalist heb je immers een prima tool in handen om de publiciteit te zoeken.” Nieuw voor 2014 is ook de uitreiking van de Publieksprijs. De winnaar van deze prijs wordt bepaald door het aantal stemmen op de Facebook-pagina van Tweewieler.

Hoe schrijf ik mijn winkel in?

U kunt deelnemen aan de verkiezing door het inschrijfformulier in te vullen. Download het hier of klik op de bijlage “Inschrijfformulier Tweewielerwinkel van het Jaar’ onderaan dit artikel. U kunt het digitale formulier invullen en naar ons mailen (tweewieler@reedbusiness.nl ovv Tweewielerwinkel van het Jaar 2014), samen met uw digitale foto’s. Extra informatie over het reglement en andere wetenswaardigheden over de verkiezing vindt u hier.
Inschrijven kan tot 18 oktober 2013.

Reageer op dit artikel