nieuws

Gazelle en BOVAG richten Gazelle Dealerplatform op

Retailing

Gazelle en BOVAG richten Gazelle Dealerplatform op
Het nieuwe contract van Gazelle creëert een intensievere samenwerking met dealers.

Na diverse intensieve gesprekken tussen BOVAG en Koninklijke Gazelle over het nieuwe distributiemodel en het dealercontract hebben beide partijen besloten tot de oprichting van een Gazelle Dealerplatform. De samenwerking tussen fabrikant en dealers wordt op deze manier geïntensiveerd.

Het bestuur van BOVAG Fietsbedrijven vindt dat deze nieuwe vorm van samenwerking past bij de toekomst. “Wij geloven in samenwerking, tussen BOVAG en leden, tussen ondernemers onderling, maar ook zeker ook in samenwerking met strategische leveranciers. Het nieuwe Gazelle Dealerplatform is dan ook een mijlpaal voor de branche.” aldus Niels Hansen, manager BOVAG Fietsbedrijven.

Intensievere samenwerking met dealers

Het nieuwe contract van Gazelle creëert een intensievere samenwerking met dealers en dat ziet BOVAG als erg positief. Daarnaast is het nieuwe systeem volgens BOVAG en Gazelle eerlijker, wat niet automatisch betekent dat het makkelijk is voor sommige leden. Eric Otto, commercieel directeur Koninklijke Gazelle, is trots op de manier van samenwerken tussen Gazelle en BOVAG. “Het siert het bestuur van de BOVAG Fietsbedrijven dat ze op een constructieve wijze feedback hebben gegeven. Zo zijn wij nog beter in staat om samen met onze dealers de uitdagingen voor de toekomst aan te gaan.”

Dealerplatform

Het nieuwe Gazelle Dealerplatform wordt door BOVAG gefaciliteerd en ondersteund. Door dit nieuwe platform wordt er vanuit de Gazelle Dealers/BOVAG leden op een gestructureerde wijze overlegd met Gazelle. Zo blijven dealers en Gazelle continu in gesprek over het verbeteren van de samenwerking. Het bestuur van BOVAG Fietsbedrijven is zeer verheugd met deze ontwikkeling en ziet dit als een belangrijke mijlpaal voor de branche. Hoe het platform precies vorm krijgt, wordt de komende tijd bekend.

BOVAG-leden die het contract ter ondertekening krijgen en daar algemene vragen over hebben kunnen contact opnemen met BOVAG Ledenadvies op 030-6595300.

Reageer op dit artikel