nieuws

Cube dealershow: meer dan 200 modellen

Retailing

Cube dealershow: meer dan 200 modellen
Cube showroom.

In de week van 2 september vond in Capelle aan den IJssel de Cube dealershow 2014 plaats. Cube-dealers uit het hele land kregen de kans de collectie in alle rust te bekijken en om zich te laten informeren door het Cube-team.

Precies twee dagen na de lancering op Eurobike in Friedrichshafen startte in Capelle aan den IJssel de Cube dealershow. Meer dan 200 fietsmodellen telt de 2014 collectie met daarbij een complete kleding- en accessoirelijn.

Brede collectie

“Cube weet weer te verrassen dit jaar. Niet alleen met mooie kleuren, maar ook met de breedte van de collectie en de componenten waarmee de fietsen zijn afgemonteerd. Er zijn modellen aan de collectie toegevoegd die we niet eerder zagen. Heel mooi,” aldus een enthousiaste Cube-dealer. De collectie is al voor een deel te bezichtigen op de winkelvloer en de overige modellen zullen spoedig ook beschikbaar zijn.

Assortiment e-MTB’s uitgebreid

Cube biedt een collectie waarmee we een groot publiek kunnen bedienen en dat publiek wordt elk jaar groter. Niet alleen op de uitbreiding van de elektrische Cube mountainbikes voorzien van de nieuwste Bosch motor zijn de reacties enthousiast, maar ook op de toevoeging van verschillende 27,5”-modellen kwamen veel positieve antwoorden vanuit de dealers.

Highend lijn Cube Black Zero Line

Daarnaast is de Cube Black Zero Line een mooie toevoeging. Deze high end lijn bedient de fanatieke (wedstrijd)sporter met de allerbeste fietsen en kleding. Fietscomputers, stuurlint, maar ook zadels en fietskleding voor elk type fietser is bij Cube verkrijgbaar. “We bieden een compleet assortiment en de tijd is aangebroken dat de fietser voor alles bij Cube terecht kan,” aldus Job Deibel, Cube marketing en communicatie.

De voorbereidingen voor de aanwezigheid van Cube op Bike MOTION Benelux zijn al in volle gang. In oktober kunnen de Nederlandse consumenten de Cube-collectie bekijken waarbij sommige kunnen worden getest tijdens de jaarlijkse show in de Jaarbeurs Utrecht. In Tweewieler oktober (verschijningsdatum 4 oktober) meer Bike MOTION Benelux-nieuwtjes.

Reageer op dit artikel