nieuws

The Bike Messenger.com online

Retailing

The Bike Messenger.com online

Op 1 augustus heeft The Bike Messenger zijn nieuwe website THEBIKEMESSENGER.com gelanceerd. TBM is een ontmoetings- en online winkel voor fietsliefhebbers. De website is een personalisatie van de wereldwijde groeiende fietsgemeenschap die milieu en design combineert. Milieubewust fietsen met je eigen ontworpen fiets en handgemaakte gadgets kan met The Bike Messenger.

Op het online platform zijn urban design fietsen, gadgets en inspiratie te vinden. Zoals leren zadeltassen, fietskratten, fixie/cruiser en retro fietsen, koerierstassen en fietshandvatten.

Groeiende fietsgemeenschap

TBM biedt een plek voor inspirerende producten. In de ‘In The Spotlight’ BLOG worden bezoekers up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Verder veel fun zoals fietsstunts, fietskleding, grappige weetjes, places-to-go en nog veel meer…

Reageer op dit artikel