nieuws

SKS in Expocenter Bikes & Retail

Retailing

SKS in Expocenter Bikes & Retail
Van links naar rechts: Paul Harder, Perry Jansen en Christon Geurten.

In mei van dit jaar hebben de retailorganisaties Bikes & Retail te Heesch en SKS Germany uit het Sauerlandse Sundern een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Als uitvloeisel van de samenwerking is nu een permanente presentatie van de SKS Germany -artikelen in het Expocenter van Bikes & Retail gerealiseerd.

“Met de permanente opstelling van SKS Germany in ons Expocenter kunnen wij bezoekende ondernemers nog beter laten zien welke voordelen met SKS te behalen vallen,” vertelt algemeen directeur Bikes & Retail Perry Jansen. “Het imago van SKS Germany en de kwaliteit van deze Duitse fabriek past voor ons perfect in de hoge kwaliteit die wij met de winkels en de producten willen uitstralen.”

Nieuwe rayonmanager Zuid-Nederland

Naast Paul Harder als vertegenwoordiger SKS voor Noord-Nederland is Christon Geurten begonnen als rayonmanager voor Zuid-Nederland. Geurten: “Het is heel prettig samenwerken met Bikes & Retail. Zowel het enthousiasme van de organisatie als de goede reacties die we al van de leden ontvingen maakt dat ik er erg veel zin in heb om de samenwerking handen en voeten te geven.”

Reageer op dit artikel